Ons team

Dans- & Partycentrum Verbiest

Dans- en Partycentrum Verbiest is al jaren een begrip in West-Friesland. Peter Verbiest heeft in 1945 de dansschool opgericht en daarna het stokje doorgegeven aan Ed en Margriet Verbiest.  Na het overlijden van Ed moest de dansschool worden verkocht omdat deze naast het gezin niet te draaien was voor Margriet alleen, maar sinds 2019 is de dansschool weer terug in de familie. De dansschool wordt inmiddels namelijk gerund door Elianne Findhammer – Verbiest, samen met haar echtgenoot Kurt Findhammer en natuurlijk ondersteund door trotse moeder Margriet en een groot team van enthousiaste leraren en assistenten.

Wij mogen ons al jaren rekenen tot een van de grootste dansscholen van Nederland. Uiteraard zijn wij daar erg trots op. Van 4 tot 100 jaar kunt u bij ons een danscursus op maat krijgen.

Buiten het geven van danslessen heeft de dansschool ook een naam opgebouwd in het organiseren van feesten en partijen, in elke prijsklasse, van gewoon tot (zeer) bijzonder, onder de naam Partycentrum Verbiest.

Het team van Dans- en Partycentrum Verbiest

Onze dansschool heeft een team van enthousiaste leerkrachten ondersteund door tal van assistenten. Iedere leerkracht heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van: Ballroom, Latin, Salsa, LaBlast, Zumba, Yoga, Pilates, Rock & Roll, BBB en ga zo maar door, zodat de kwaliteit en het niveau van de dansschool hoog gehouden wordt. Dat is ook te zien aan de hoge afdanscijfers, de vele prijzen die onze dansparen telkens weer in de wacht slepen bij de wedstrijden en het plezier waarmee mensen over de vloer blijven komen. Hier zijn we enorm trots op.  

Ons team van leraren

Kurt Findhammer & Elianne Findhammer - Verbiest

Kurt Findhammer & Elianne Findhammer - Verbiest

Eigenaren, Ballroom, Latin, Jeugs en Sport
Margriet Verbiest

Margriet Verbiest

Bedrijfsleider, Ballroom en Latin
Diana Janssen

Diana Janssen

Ballroom, Latin en Sport
Joost en sina

Joost Findhammer & Sina Sawall

Ballroom, Latin & Openingsdansen
Renske de Vries

Renske de Vries

Kidswing

Marcel Kuiper & Mariska Boutkan

Salsa

Dit team van leraren wordt ondersteund door een groot team van assistenten, barpersoneel en trouwe ondersteuners en vrijwilligers. We zijn erg blij met dit mooie team!

Rick Groot

Rick Groot

Antoon Vreeker

Antoon Vreeker

Wendy Heruer

Wendy Heruer

Ryanne Berghammer

Ryanne Berghammer

Paul Beentjes

Paul Beentjes

Thom Oudhuis

Thom Oudhuis

Dyon Conijn

Dyon Conijn

Heleen Beems

Heleen Beems

Marc Berghammer

Marc Berghammer

Joost Boumans

Joost Boumans

Ivar Born

Ivar Born

Nadine Scheewe

Nadina Scheewe

Rene de Groot

Rene de Groot