Feest

Feest vieren bij Verbiest

Dans- & Partycentrum Verbiest onderscheidt zich van andere feestaanbieders door de sfeer, originaliteit en perfectie. Wij beschikken over een grote sfeervolle zaal die multifunctioneel is in te richten naar elke wens en ons eigen decoratieteam kan zalen omtoveren in elke denkbare sfeer.

Themafeest

Samen met u toveren we de zaal om tot een locatie waar ieder feest een succes kan worden. Wij hebben standaardarrangementen waar we graag over met u in gesprek gaan, maar natuurlijk is het ook mogelijk een feest samen met u helemaal op maat samen te stellen.

 

 

Gepersonaliseerd

Wij gaan er van uit dat elk feest een stukje maatwerk is. In alle onderdelen proberen we iets meer te doen dan gasten gemiddeld verwachten. Niet alleen de grote feesten, maar ook de kleinere feesten dienen met de nodige zorg en creativiteit behandeld te worden. Het is de bedoeling dat elk feest uitgroeit tot een bijzonder feest waar men nog lang een positieve herinnering aan overhoudt. Een goed feest is een optelsom van details! Bent u nieuwsgierig geworden?